Kantarellikeitto

Sieniretken jälkeen on mukava tehdä maistuvaa, juustoista kantarellikeittoa.

4 annosta

PT10M

15 minuuttia

Arviot (157 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

50 g voita tai margariinia
1 sipuli silputtuna
1 tl Dansukker Ruokokidesokeria
½ l kantarelleja paloiteltuna
2 rkl vehnäjauhoja
5 dl vettä
½ kasvisliemikuutio
2 dl kuohu- tai ruokakermaa
100 g sulatejuustoa
(suolaa)

Koristeluun
timjamia tai persiljaa 

Ohjeet

Kuumenna voi kattilassa. Kuullota sipulisilppua hetki. Lisää ruokokidesokeri ja paloitellut kantarellit joukkoon ja kääntele muutaman minuutin ajan, kunnes sienet pehmenevät. Ripottele sekaan vehnäjauhot käännellen. Lisää vesi, liemikuutio, kerma ja sulatejuusto. Anna kiehua hiljalleen noin kymmenen minuuttia. Tarkista maku. Lisää joukkoon tarvittaessa hieman suolaa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!