Possun noisetit ja kantarellimuhennos

Pienet possupihvit ja sienimuhennos on herkullista liharuokaa, joka valmistuu nopeasti.

4 annosta

PT40M

40 minuuttia

Arviot (3 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

nokare voita paistamiseen
n. 700 g porsaan sisäfileetä
suolaa
mustapippuria myllystä

Kantarellimuhennos

2 rkl voita
1 sipuli silputtuna
2 tl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Fariinisokeria
6 dl kantarelleja
n. 3 rkl vehnäjauhoja
5 dl kuohukermaa tai ruokakermaa
suolaa maun mukaan

Ohjeet

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Poista kalvo ja leikkaa liha noin 2 cm paksuiksi viipaleiksi. Paina nyrkillä siivuja hieman ohuemmiksi. Paista kuumassa pannussa voissa molemmin puolin. Mausta kypsä liha suolalla ja mustapippurilla.

Valmista kantarellimuhennos samaan aikaan toisella pannulla. Kuumenna voi ja kuullota sipulisilppu pannulla yhdessä sokerin kanssa. Lisää paloitellut kantarellit ja kääntele kovalla lämmöllä, kunnes sienistä irtoava neste on haihtunut. Ripottele joukkoon vehnäjauhot ja kääntele hetki pannulla. Lisää kerma ja anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan. Mausta valmis muhennos suolalla.

Tarjoa noisetit kantarellimuhennoksen kanssa. Tarjoa seuraksi esimerkiksi höyrytettyjä vihreitä papuja tai muita vihanneksia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.