Ainekset
700 g sieniä (esim. siitakkeita, herkkusieniä tai metsäsieniä)
1 rkl piparjuurilastuja
1 dl vettä
1 dl etikkaa
1 tl suolaa
1 tl kokonaisia valkopippureita
1 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria
2 dl ohuita purjoviipaleita
Ohjeet
Puhdista ja paloittele sienet. Keitä vedestä, etikasta, piparjuurilastuista ja mausteista liemi. Lisää sienet ja hillo-marmeladisokeri ja jatka keittämistä 5–10 minuuttia. Lisää purjoviipaleet keittämisen loppuvaiheessa. Jäähdytä vartti ja purkita. Pikkelsi on parhaimmillaan muutaman päivän jääkaappisäilytyksen jälkeen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?