Ainekset
700 g sieniä (esim. siitakkeita, herkkusieniä tai metsäsieniä)
1 rkl piparjuurilastuja
1 dl vettä
1 dl etikkaa
1 tl suolaa
1 tl kokonaisia valkopippureita
1 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria
2 dl ohuita purjoviipaleita
Ohjeet
Puhdista ja paloittele sienet. Keitä vedestä, etikasta, piparjuurilastuista ja mausteista liemi. Lisää sienet ja hillo-marmeladisokeri ja jatka keittämistä 5–10 minuuttia. Lisää purjoviipaleet keittämisen loppuvaiheessa. Jäähdytä vartti ja purkita. Pikkelsi on parhaimmillaan muutaman päivän jääkaappisäilytyksen jälkeen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!