Suppilovahverohillo à la Marita

Suppishillo on oiva lisäke hirvipaistin, lammaspateen, riistapullien tai jänispadan kera. Hillosokerilla saat hillosta mukavan ja sopivan kiinteää.

40 minuuttia

Arviot (170 kpl)

Ainekset

2 l tuoreita suppilovahveroita tai
n. 5 dl pakastettuja
1–2 sipulia
Liemi
2 dl vettä
1 1/2 dl balsamietikkaa (valkoista tai tummaa)
5 neilikkaa
5 maustepippuria
1 tl suolaa
1 laakerinlehti
1 1/2 dl Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Mittaa kattilaan vesi, etikka sekä mausteet ja kiehauta. Lisää peratut sienet ja sipulirenkaat mukaan kiehumaan noin 20 minuutiksi. Lisää hillosokeri ja keitä vielä 10 minuuttia. Lusikoi hillo puhtaisiin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.

Suppishillo on oiva lisäke hirvipaistin, lammaspateen, riistapullien tai vaikka jänispadan kera. Hillosokerilla saat hillosta mukavan ja sopivan kiinteää.

Resepti: Ruokatoimittaja Marita Joutjärvi / Hillosokeri 20 vuotta

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.