Ainekset
2 l tuoreita suppilovahveroita tai
n. 5 dl pakastettuja
1–2 sipulia
Liemi
2 dl vettä
1 1/2 dl balsamietikkaa (valkoista tai tummaa)
5 neilikkaa
5 maustepippuria
1 tl suolaa
1 laakerinlehti
1 1/2 dl Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
Mittaa kattilaan vesi, etikka sekä mausteet ja kiehauta. Lisää peratut sienet ja sipulirenkaat mukaan kiehumaan noin 20 minuutiksi. Lisää hillosokeri ja keitä vielä 10 minuuttia. Lusikoi hillo puhtaisiin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.
Suppishillo on oiva lisäke hirvipaistin, lammaspateen, riistapullien tai vaikka jänispadan kera. Hillosokerilla saat hillosta mukavan ja sopivan kiinteää.
Resepti: Ruokatoimittaja Marita Joutjärvi / Hillosokeri 20 vuotta
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.