Suppilovahverohillo à la Marita

Suppishillo on oiva lisäke hirvipaistin, lammaspateen, riistapullien tai jänispadan kera. Hillosokerilla saat hillosta mukavan ja sopivan kiinteää.

40 minuuttia

Arviot (140 kpl)

Ainekset

2 l tuoreita suppilovahveroita tai
n. 5 dl pakastettuja
1–2 sipulia
Liemi
2 dl vettä
1 1/2 dl balsamietikkaa (valkoista tai tummaa)
5 neilikkaa
5 maustepippuria
1 tl suolaa
1 laakerinlehti
1 1/2 dl Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Mittaa kattilaan vesi, etikka sekä mausteet ja kiehauta. Lisää peratut sienet ja sipulirenkaat mukaan kiehumaan noin 20 minuutiksi. Lisää hillosokeri ja keitä vielä 10 minuuttia. Lusikoi hillo puhtaisiin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.

Suppishillo on oiva lisäke hirvipaistin, lammaspateen, riistapullien tai vaikka jänispadan kera. Hillosokerilla saat hillosta mukavan ja sopivan kiinteää.

Resepti: Ruokatoimittaja Marita Joutjärvi / Hillosokeri 20 vuotta

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?