Ainekset
2 rkl öljyä
4 dl mustatorvisieniä
2 tl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 iso sipuli silputtuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 pieni kesäkurpitsa kuutioina
1 paprika pieninä kuutioina
2 dl risottoriisiä
6 dl kasvislientä
1 dl ruoka- tai kuohukermaa
lehtipersiljaa silputtuna maun mukaan
mustapippuria myllystä
Pinnalle
parmesaanijuustoa lastuina
Ohjeet
Kuumenna öljy reunallisessa paistokasarissa. Laita pannulle puhdistetut sienet, muscovadosokeri ja silputtu sipuli. Kääntele muutaman minuutin ajan. Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet, kesäkurpitsa, paprika ja risottoriisi. Kääntele ainekset sekaisin. Lisää kasvisliemi muutamassa erässä ja anna haihtua välillä. Lisää lopuksi kerma, silputtua lehtipersiljaa ja mustapippuria myllystä.
Tarjoa parmesaanilastujen kanssa.
Vinkki!
Voit käyttää myös muita sieniä tai erilaisia sieniä sekaisin.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.
Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?