Ainekset
3 rkl öljyä
2 tl Dansukker Fariinisokeria
1 l kantarelleja
100 g sokeriherneenpalkoja
1 sipuli ohuina viipaleina
2–3 hienonnettua valkosipulinkynttä
4–5 pientä paksoita
2 rkl soijakastiketta tai maun mukaan
mustapippuria myllystä
½ dl paahdettuja seesaminsiemeniä
Ohjeet
Kuumenna öljy wokkipannussa. Lisää fariinisokeri ja kantarellit (isokokoiset voit paloitella pienemmiksi). Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja lisää sitten sokeriherneenpalot, sipuli ja valkosipuli.
Leikkaa paksoista kannat ja puolita lehdet pituussuunnassa tarvittaessa. Huomioi, että paksoi kutistuu huomattavasti paistovaiheessa. Lisää joukkoon paksoi ja soijakastike. Rouhi joukkoon mustapippuria.
Paahda kuivalla pannulla seesaminsiemeniä ja ripottele pinnalle.
Nauti riisin tai liharuokien lisukkeena.
Vinkki!
Voit käyttää kantarellien tilalla myös muita sieniä ja lisänä muita kasviksia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!