Lämmin paksoi-kantarellilisäke - Dansukker

Lämmin paksoi-kantarellilisäke

3–4 annosta 15 minuuttia
Tee paksoista eli pinaattikiinankaalista ja kantarelleista tai muista sienistä kasvislisuke riisille tai liharuoille.
Lämmin paksoi-kantarellilisäke
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 3 rkl öljyä
  • 2 tl Dansukker Fariinisokeria
  • 1 l kantarelleja
  • 100 g sokeriherneenpalkoja
  • 1 sipuli ohuina viipaleina
  • 2–3 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 4–5 pientä paksoita
  • 2 rkl soijakastiketta tai maun mukaan
  • mustapippuria myllystä
  • ½ dl paahdettuja seesaminsiemeniä

Kuumenna öljy wokkipannussa. Lisää fariinisokeri ja kantarellit (isokokoiset voit paloitella pienemmiksi). Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja lisää sitten sokeriherneenpalot, sipuli ja valkosipuli.

Leikkaa paksoista kannat ja puolita lehdet pituussuunnassa tarvittaessa. Huomioi, että paksoi kutistuu huomattavasti paistovaiheessa. Lisää joukkoon paksoi ja soijakastike. Rouhi joukkoon mustapippuria.

Paahda kuivalla pannulla seesaminsiemeniä ja ripottele pinnalle.

Nauti riisin tai liharuokien lisukkeena.

Vinkki!
Voit käyttää kantarellien tilalla myös muita sieniä ja lisänä muita kasviksia.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;