Lämmin paksoi-kantarellilisäke

Tee paksoista eli pinaattikiinankaalista ja kantarelleista tai muista sienistä kasvislisuke riisille tai liharuoille.

3–4 annosta

PT10M

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 rkl öljyä
2 tl Dansukker Fariinisokeria
1 l kantarelleja
100 g sokeriherneenpalkoja
1 sipuli ohuina viipaleina
2–3 hienonnettua valkosipulinkynttä
4–5 pientä paksoita
2 rkl soijakastiketta tai maun mukaan
mustapippuria myllystä
½ dl paahdettuja seesaminsiemeniä

Ohjeet

Kuumenna öljy wokkipannussa. Lisää fariinisokeri ja kantarellit (isokokoiset voit paloitella pienemmiksi). Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja lisää sitten sokeriherneenpalot, sipuli ja valkosipuli.

Leikkaa paksoista kannat ja puolita lehdet pituussuunnassa tarvittaessa. Huomioi, että paksoi kutistuu huomattavasti paistovaiheessa. Lisää joukkoon paksoi ja soijakastike. Rouhi joukkoon mustapippuria.

Paahda kuivalla pannulla seesaminsiemeniä ja ripottele pinnalle.

Nauti riisin tai liharuokien lisukkeena.

Vinkki!
Voit käyttää kantarellien tilalla myös muita sieniä ja lisänä muita kasviksia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!