Ainekset
3 rkl öljyä
2 tl Dansukker Fariinisokeria
1 l kantarelleja
100 g sokeriherneenpalkoja
1 sipuli ohuina viipaleina
2–3 hienonnettua valkosipulinkynttä
4–5 pientä paksoita
2 rkl soijakastiketta tai maun mukaan
mustapippuria myllystä
½ dl paahdettuja seesaminsiemeniä
Ohjeet
Kuumenna öljy wokkipannussa. Lisää fariinisokeri ja kantarellit (isokokoiset voit paloitella pienemmiksi). Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja lisää sitten sokeriherneenpalot, sipuli ja valkosipuli.
Leikkaa paksoista kannat ja puolita lehdet pituussuunnassa tarvittaessa. Huomioi, että paksoi kutistuu huomattavasti paistovaiheessa. Lisää joukkoon paksoi ja soijakastike. Rouhi joukkoon mustapippuria.
Paahda kuivalla pannulla seesaminsiemeniä ja ripottele pinnalle.
Nauti riisin tai liharuokien lisukkeena.
Vinkki!
Voit käyttää kantarellien tilalla myös muita sieniä ja lisänä muita kasviksia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.