Sienimunakas

Hyödynnä syksyn sienisaalista ja tee lounaaksi helppo ja nopea munakas.

1 annos

PT10M

10 minuuttia

Arviot (10 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

½ pieni sipuli silputtuna
2 dl lampaankääpää tai muita sieniä
2 rkl öljyä tai voita
1–2 tl Dansukker Tummaa Siirappia
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
3–4 munaa
2 rkl kermaa tai vettä
tuoreita yrttejä maun mukaan

Ohjeet

Hienonna sipuli ja paloittele putsatut sienet. Kuumenna voi tai öljy pannulla ja lisää sipulisilppu ja sienet. Kääntele hetki. Lisää siirappi, ripaus suolaa ja mustapippuria.

Riko munat kulhoon ja sekoita joukkoon kerma tai vesi. Lisää munakasmassa pannulle sienten joukkoon ja työnnä lastalla reunoilta keskelle päin, kunnes munakas alkaa hyytyä. Anna munakkaan hyytyä miedolla lämmöllä. Valuta munakas lautaselle kaksinkerroin ja koristele tuoreilla yrteillä. Rouhi pinnalle vielä hieman mustapippuria.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.