Sienimetsän
antimet

Mikä onkaan mukavampaa kuin törmätä ensimmäisiin kullankeltaisiin kantarelleihin tai löytää huikea suppilovahveroapaja! Sienestäminen on rentouttavaa luonnossa liikkumista, ja sienisaaliista voi valmistaa monenlaista hyvää ruokapöytään. Käytä vaihdellen eri metsäsieniä ja koet uusia makuelämyksiä.

Suppilovahveropiiras

Kantarellikeitto

Kantarellilasagne

Jauheliha-kantarellipihvit

Sienirisotto

Suppilovahverokeitto

Lämmin paksoi-kantarellilisäke

Possun noisetit ja kantarellimuhennos

Kantarellitäytteiset sämpylät

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienipikkelssi

Sienimunakas

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?