Marjaisia jälkiruokia

Vadelmia, mustikoita, karhunvatukoita, herukoita, karviaisia... Nyt on aika herkutella kesän marjoilla. Mikä olisikaan kesäisempää kuin ihanan marjaisa jälkiruoka?

Köyhät ritarit, mehustettua mansikkaa ja briejuustoa

Jääkylmä mansikkavaahto

Minimarjaherkku

Browniepizza

Marja-mascarponekulho

Vadelmapavlova

Kolmen kerroksen herkku

Helppo marja-kaurapaistos

Herkuttelijan vohvelit suolakinuskikastikkeella

Pannacottaa ja marinoituja marjoja

Mustaherukka-kermajäätelö

Mustikkacrumble ja vaniljajäätelö

Nopea fariini-ranskankermakastike

Raikas marjakiisseli

Muhkea marjatrifle

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.