Muhkea marjatrifle

Lado kakkuviipaleita, marjoja ja kermahyytelöä kerroksittain tarjoiluastiaan. Tarjoa kesäinen marjatrifle kahvipöydässä tai jälkiruokana.

1½ tuntia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

4 munaa
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
100 g sulatettua voita
1 appelsiinin raastettu kuori ja mehu
3 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
Täyte
2 dl kuohu- tai kahvikermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
2 ½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
noin 1 ½ l erilaisia marjoja
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria

Ohjeet

Vaahdota munat ja sokeri. Lisää voisula, appelsiininkuori ja -mehu sekä jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja vaniljasokeri. Kaada taikina leivinpaperilla peitetylle uunipannulle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä ja leikkaa neliöiksi.

Sekoita hyytelösokeri Multi ja kerma kattilassa, kuumenna kiehuvaksi ja keitä puolisen minuuttia. Anna jäähtyä. Vaahdota vaniljakastike ja sekoita se kermahyytelön joukkoon. Mausta vaniljasokerilla.

Lado kakkuviipaleita, marjoja ja kermahyytelöä kerroksittain tarjoiluastiaan. Tarjoa kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?