Browniepizza

Kesän paras jälkiruoka yhdistää suklaan ja marjat. Leivo suklaabrownie pizzan muotoon ja herkuttele! Browniepizza maistuu vaikka grilli-illan jälkkärinä.

10 annosta

PT1H

1,5 tuntia

Arviot (50 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Marjavaahto

200 g tuoreita tai pakastemarjoja

1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

2 dl kuohukermaa

Browniepohja

100 g tummaa suklaata

75 g voita tai margariinia

2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria

1 kananmuna

1 1/2 dl vehnäjauhoja

1/2 tl leivinjauhetta

ripaus suolaa

Pinnalle

4–5 dl tuoreita marjoja tai maun mukaan

(tuoretta minttua tai sitruunamelissaa)

Ohjeet

1. Sekoita pilkotut (kohmeiset) marjat ja hyytelösokeri Multi kattilassa, kuumenna kiehuvaksi ja keitä minuutti. Jäähdytä kylmässä.

2. Vaahdota kerma ja sekoita kylmä marjahyytelö joukkoon. Vatkaa käsin, jotta saat marjaseoksesta hieman paksumman. Laita jääkaappiin odottamaan.

3. Kuumenna uuni 175-asteiseksi. Leivinpaperoi uunipelti.

4. Sulata suklaa ja voi kattilassa miedolla lämmöllä, nosta sivuun liedeltä.

5. Vaahdota kananmuna ja muscovadosokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon voi-suklaaseos sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet.

6. Levitä taikina ympyräksi keskelle uunipeltiä, jätä leviämisvara. Paista uunin keskitasolla noin 7–10 minuuttia (mitä paksumpi brownie, sitä pidempi paistoaika). Anna jäähtyä.

7. Levitä marjavaahto jäähtyneen browniepizzan päälle ja ripottele pinnalle runsaasti tuoreita marjoja. Koristele halutessasi mintulla tai sitruunamelissalla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.