Ainekset
Marjavaahto
200 g tuoreita tai pakastemarjoja
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
2 dl kuohukermaa
Browniepohja
100 g tummaa suklaata
75 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 kananmuna
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
Pinnalle
4–5 dl tuoreita marjoja tai maun mukaan
(tuoretta minttua tai sitruunamelissaa)
Ohjeet
1. Sekoita pilkotut (kohmeiset) marjat ja hyytelösokeri Multi kattilassa, kuumenna kiehuvaksi ja keitä minuutti. Jäähdytä kylmässä.
2. Vaahdota kerma ja sekoita kylmä marjahyytelö joukkoon. Vatkaa käsin, jotta saat marjaseoksesta hieman paksumman. Laita jääkaappiin odottamaan.
3. Kuumenna uuni 175-asteiseksi. Leivinpaperoi uunipelti.
4. Sulata suklaa ja voi kattilassa miedolla lämmöllä, nosta sivuun liedeltä.
5. Vaahdota kananmuna ja muscovadosokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon voi-suklaaseos sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet.
6. Levitä taikina ympyräksi keskelle uunipeltiä, jätä leviämisvara. Paista uunin keskitasolla noin 7–10 minuuttia (mitä paksumpi brownie, sitä pidempi paistoaika). Anna jäähtyä.
7. Levitä marjavaahto jäähtyneen browniepizzan päälle ja ripottele pinnalle runsaasti tuoreita marjoja. Koristele halutessasi mintulla tai sitruunamelissalla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.