Browniepizza

Kesän paras jälkiruoka yhdistää suklaan ja marjat. Leivo suklaabrownie pizzan muotoon ja herkuttele! Browniepizza maistuu vaikka grilli-illan jälkkärinä.

10 annosta

1,5 tuntia

Arviot (50 kpl)

Ainekset

Marjavaahto

200 g tuoreita tai pakastemarjoja

1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

2 dl kuohukermaa

Browniepohja

100 g tummaa suklaata

75 g voita tai margariinia

2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria

1 kananmuna

1 1/2 dl vehnäjauhoja

1/2 tl leivinjauhetta

ripaus suolaa

Pinnalle

4–5 dl tuoreita marjoja tai maun mukaan

(tuoretta minttua tai sitruunamelissaa)

Ohjeet

1. Sekoita pilkotut (kohmeiset) marjat ja hyytelösokeri Multi kattilassa, kuumenna kiehuvaksi ja keitä minuutti. Jäähdytä kylmässä.

2. Vaahdota kerma ja sekoita kylmä marjahyytelö joukkoon. Vatkaa käsin, jotta saat marjaseoksesta hieman paksumman. Laita jääkaappiin odottamaan.

3. Kuumenna uuni 175-asteiseksi. Leivinpaperoi uunipelti.

4. Sulata suklaa ja voi kattilassa miedolla lämmöllä, nosta sivuun liedeltä.

5. Vaahdota kananmuna ja muscovadosokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon voi-suklaaseos sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet.

6. Levitä taikina ympyräksi keskelle uunipeltiä, jätä leviämisvara. Paista uunin keskitasolla noin 7–10 minuuttia (mitä paksumpi brownie, sitä pidempi paistoaika). Anna jäähtyä.

7. Levitä marjavaahto jäähtyneen browniepizzan päälle ja ripottele pinnalle runsaasti tuoreita marjoja. Koristele halutessasi mintulla tai sitruunamelissalla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?