Marja-mascarponekulho

Helppo kesäinen kerrosherkku pullasta, mascarponesta, kermasta ja marjoista.

4 annosta

10 minuuttia

Arviot (37 kpl)

Ainekset

3 pullaa tai 4 pullaviipaletta
2 dl kuohu- tai vispikermaa
200 g mascarponejuustoa
¾ dl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Lisäksi
1 dl mustikoita
1 dl vadelmia
1 dl punaherukoita
muutama marenki
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Paloittele pullat tai pullaviipaleet.

Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon mascarponejuusto, tomusokeri ja vaniljasokeri. Tarkista maku.

Kokoa annos kerroksittain jälkiruokakulhoon ja jaa joukkoon mustikoita, vadelmia ja punaherukoita tai muita kauden marjoja. Rouhi sekaan muutama marenki. Valuta päälle siirappia.

Vinkki!
Mikäli pullat ovat kuivahtaneet, voit kostuttaa niitä kevyesti vaniljasokerilla maustetulla maidolla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?