Marja-mascarponekulho

Helppo kesäinen kerrosherkku pullasta, mascarponesta, kermasta ja marjoista.

4 annosta

10 minuuttia

Arviot (28 kpl)

Ainekset

3 pullaa tai 4 pullaviipaletta
2 dl kuohu- tai vispikermaa
200 g mascarponejuustoa
¾ dl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Lisäksi
1 dl mustikoita
1 dl vadelmia
1 dl punaherukoita
muutama marenki
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Paloittele pullat tai pullaviipaleet.

Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon mascarponejuusto, tomusokeri ja vaniljasokeri. Tarkista maku.

Kokoa annos kerroksittain jälkiruokakulhoon ja jaa joukkoon mustikoita, vadelmia ja punaherukoita tai muita kauden marjoja. Rouhi sekaan muutama marenki. Valuta päälle siirappia.

Vinkki!
Mikäli pullat ovat kuivahtaneet, voit kostuttaa niitä kevyesti vaniljasokerilla maustetulla maidolla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.