Hillo pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

1 tunti

Arviot (399 kpl)

Ainekset

1 kg (2 litraa) marjoja
(1/2 dl vettä)
500 g (n. 6 dl) Dansukker Hillosokeria 
TAI
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Laita hieman sulaneet marjat kattilaan. Lisää vesi, mikäli teet hilloa kovakuorisista marjoista (karviaiset, herukat tms.). Lisää hillosokeri.

Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja anna hillon kiehua kevyesti 10–15 minuuttia* marjalaadusta riippuen, sekoita välillä. Kuori vaahto pinnalta lusikalla tai reikäkauhalla.

Nosta kattila liedeltä. Jäähdytä noin 30 minuuttia, kunnes marjat eivät enää nouse pintaan. Sekoita muutaman kerran jäähtymisen aikana.

Tölkitä hillo kuumennettuihin tölkkeihin. Sulje huolellisesti. Hillo hyytyy lopullisesti noin vuorokaudessa. Säilytä jääkaapissa.


*Mansikoiden, mustikoiden, vadelmien ym. pehmeäkuoristen marjojen keittoaika on noin 10 minuuttia, kovakuoristen marjojen keittoaika on noin 15 minuuttia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.