Ainekset
4 kananmunaa
5 dl vehnäjauhoja
½ tl ruokasoodaa
2 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
50 g sulatettua voita
6 dl maitoa
Suolakinuskikastike
1 ½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
50 g voita
3 dl kuohukermaa
hyppysellinen suolahiutaleita (esim. Maldon)
Ohjeet
Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Vaahdota valkuaiset valkoiseksi vaahdoksi. Laita toiseen kulhoon keltuaiset, vehnäjauhot, ruokasooda, sokeri, voisula ja maito. Sekoita tasaiseksi. Kääntele joukkoon valkuaisvaahto. Paista kuumalla vohveliraudalla kauniin ruskeiksi.
Valmista seuraksi aavistuksen suolainen kinuskikastike.
Mittaa kattilaan sokeri, siirappi ja voi. Hämmennä miedolla lämmöllä, kunnes seos alkaa poreilla. Lisää kerma ja anna kiehua usein sekoitellen, kunnes kastike on sopivan sakea. Mausta lopuksi hyppysellisellä suolahiutaleita.
Tarjoa vohveleiden kanssa banaaniviipaleita, tuoreita marjoja ja suolakinuskikastiketta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.