Muffinit
ja kuppikakut
Muffinit (engl. muffins) ovat varmasti kaikille tuttuja leivonnaisia, joilla leipomisharrastus lapsena ja nuorena on aloitettu. Helppotekoista taikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen. Kokeile näitä herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!
Gluteenittomat marjamuffinit
Omenakuppikakut
Munattomat muffinit
Mustikka-valkosuklaamuffinit
Suklaa-appelsiinimuffinit
Marenkikuorrutteiset muffinit
Mustikka-kauramuffinit
Vaaleanpunaiset unelmamuffinit
Appelsiini-salmiakkikuorrutteiset muffinit
Kuorrutetut muffinit
Kaura-banaanimuffinit
Gluteenittomat lime-kookoskuppikakut
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.