Mustikka-kauramuffinit

Helpot ja herkulliset mustikkamuffinit saavat rouheutta kaurahiutaleista tai leseistä ja mehevyyttä maustetusta rahkasta.

noin 15 kpl

25 minuuttia

Arviot (193 kpl)

Ainekset

2 munaa
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
150 g sulatettua voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
200 g vaniljarahkaa, sitruunarahkaa, maustamatonta maitorahkaa tai kookosmaitoa
3-4 dl mustikoita (tuore tai pakaste)

Pinnalle

Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi puuhaarukalla. Jaa muffinivuokiin ja paista 200 asteessa 15–20 minuuttia. Siivilöi jäähtyneiden muffinien pinnalle tomusokeria.

Vinkki!
Voit korvata kaurahiutaleet muilla hiutaleilla, leseillä tai erilaisilla jauhoilla.

Käytä maidottomiin muffineihin kookosmaitoa ja maidotonta margariinia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa

Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.