Mustikka-kauramuffinit

Helpot ja herkulliset mustikkamuffinit saavat rouheutta kaurahiutaleista tai leseistä ja mehevyyttä maustetusta rahkasta.

noin 15 kpl

PT25M

25 minuuttia

Arviot (236 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 munaa
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
150 g sulatettua voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
200 g vaniljarahkaa, sitruunarahkaa, maustamatonta maitorahkaa tai kookosmaitoa
3-4 dl mustikoita (tuore tai pakaste)

Pinnalle

Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi puuhaarukalla. Jaa muffinivuokiin ja paista 200 asteessa 15–20 minuuttia. Siivilöi jäähtyneiden muffinien pinnalle tomusokeria.

Vinkki!
Voit korvata kaurahiutaleet muilla hiutaleilla, leseillä tai erilaisilla jauhoilla.

Käytä maidottomiin muffineihin kookosmaitoa ja maidotonta margariinia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?