Gluteenittomat marjamuffinit

Leivo helpot gluteenittomat muffinit tuoreista tai pakastemarjoista. Kokeile myös hedelmäpaloja.

12–14 kpl

PT25M

25 minuuttia

Arviot (81 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl (100 g) sulatettua voita tai margariinia
1 muna
200 g maitorahkaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 dl gluteenitonta jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
3 dl marjoja (esim. vadelmia, mustikoita, mansikoita, herukoita)

Ohjeet

Mittaa leivontakulhoon kaikki muut ainekset paitsi marjat. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kääntele lopuksi joukkoon tuoreet tai pakastetut marjat. Jaa taikina muffinivuokiin ja kypsennä 200–225-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.

Vinkki!
Korvaa marjat hedelmäpaloilla. Voit maustaa taikinaa myös kanelilla tai kardemummalla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.