Gluteenittomat marjamuffinit

Leivo helpot gluteenittomat muffinit tuoreista tai pakastemarjoista. Kokeile myös hedelmäpaloja.

12–14 kpl

PT25M

25 minuuttia

Arviot (81 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl (100 g) sulatettua voita tai margariinia
1 muna
200 g maitorahkaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 dl gluteenitonta jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
3 dl marjoja (esim. vadelmia, mustikoita, mansikoita, herukoita)

Ohjeet

Mittaa leivontakulhoon kaikki muut ainekset paitsi marjat. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kääntele lopuksi joukkoon tuoreet tai pakastetut marjat. Jaa taikina muffinivuokiin ja kypsennä 200–225-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.

Vinkki!
Korvaa marjat hedelmäpaloilla. Voit maustaa taikinaa myös kanelilla tai kardemummalla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?