Ainekset
2 munaa
1 dl Dansukker Fariinisokeria
1 dl kermaa, smetanaa, rahkaa tai muuta maitotuotetta
½ dl rypsiöljyä
2 dl vehnäjauhoja
½ dl vehnäleseitä
2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl omenaraastetta
ripaus kardemummaa tai kanelia
Pinnalle
2 ½ dl vispikermaa
2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
¼ tl kanelia
1–2 rkl paahdettuja mantelilastuja
Ohjeet
Mittaa taikinan ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi puuhaarukalla tai lusikalla. Annostele muffinivuokien puoliväliin tai hieman yli ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
Vaahdota vispikerma ja mausta sokereilla ja kanelilla. Pursota muffinien päälle runsaiksi keoiksi. Ripottele pinnalle vielä hieman kanelia ja paahdettuja mantelilastuja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!