Omenakuppikakut kermavaahtokuorrutuksella - Dansukker

Omenakuppikakut

10 kpl 30 minuuttia
Mehevien omenakuppikakkujen päälle pursotetaan keko kaneli-kermavaahtoa.
Omenakuppikakut
Arvioi: (82kpl)

Ainekset

  • 2 munaa
  • 1 dl Dansukker Fariinisokeria
  • 1 dl kermaa, smetanaa, rahkaa tai muuta maitotuotetta
  • ½ dl rypsiöljyä
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl vehnäleseitä
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 2 dl omenaraastetta
  • ripaus kardemummaa tai kanelia

Pinnalle

  • 2 ½ dl vispikermaa
  • 2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • ¼ tl kanelia
  • 1–2 rkl paahdettuja mantelilastuja

Mittaa taikinan ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi puuhaarukalla tai lusikalla. Annostele muffinivuokien puoliväliin tai hieman yli ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.

Vaahdota vispikerma ja mausta sokereilla ja kanelilla. Pursota muffinien päälle runsaiksi keoiksi. Ripottele pinnalle vielä hieman kanelia ja paahdettuja mantelilastuja.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;