Pinnalle
Sekoita munat ja fariinisokeri. Lisää kookosmaito ja rasva. Lisää keskenään sekoitetut gluteeniton jauhoseos, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Raasta joukkoon hyvin pestyn limetin kuori. Sekoita taikina tasaiseksi puuhaarukalla.
Jaa taikina muffinivuokiin ¾ vuoan tilavuudesta. Mikäli käytät ohuita muffinivuokia, on hyvä käyttää lisäksi muffinipeltiä, jotta muffinit pysyvät kauniimman muotoisina.
Paista 200-asteisessa uunissa toiseksi alimmalla ritilätasolla noin 15 minuuttia.
Kuorruta jäähtyneet muffinit. Vaahdota vispikerma. Vatkaa joukkoon maitorahka. Mausta sokereilla. Pursota keoiksi muffinien pinnalle.
Vinkki!
Kuppikakut ovat maidottomia, jos käytät rypsiöljyä etkä kuorruta niitä.
Reseptin on laatinut