Ainekset
2 munaa
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Taloussokeria
1 dl piimää tai jogurttia
100 g sulatettua margariinia tai voita
2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl mantelijauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
Kuorrute
100 g suolatonta voita + 300 g Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Sekoita kaikki muffiniainekset keskenään esimerkiksi puuhaarukalla ja jaa isoihin amerikanmuffinivuokiin. Paista 200 asteessa 10–13 minuuttia tai kunnes ne ovat kauniin värisiä. Anna jäähtyä.
Vaahdota suolaton voi ja tomusokeri kuohkeaksi, levittyväksi tahnaksi. Levitä jäähtyneiden muffinien pinnalle lusikalla tai pursota pursotinpussilla. Ripottele pinnalle halutessasi suklaapaloja tai värikkäitä koristerakeita!
Vinkki!
Kuorrutteita voit värjätä pastaväreillä ja maustaa erilaisilla aromeilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?