Kuorrutetut muffinit

Helppotekoisissa muffineissa on runsas voi-tomusokerikuorrutus, jota voi maustaa tai värjätä.

10 kpl

PT25M

20 minuuttia

Arviot (144 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 munaa
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Taloussokeria
1 dl piimää tai jogurttia
100 g sulatettua margariinia tai voita
2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl mantelijauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
Kuorrute
100 g suolatonta voita + 300 g Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

Sekoita kaikki muffiniainekset keskenään esimerkiksi puuhaarukalla ja jaa isoihin amerikanmuffinivuokiin. Paista 200 asteessa 10–13 minuuttia tai kunnes ne ovat kauniin värisiä. Anna jäähtyä.

Vaahdota suolaton voi ja tomusokeri kuohkeaksi, levittyväksi tahnaksi. Levitä jäähtyneiden muffinien pinnalle lusikalla tai pursota pursotinpussilla. Ripottele pinnalle halutessasi suklaapaloja tai värikkäitä koristerakeita!

Vinkki!
Kuorrutteita voit värjätä pastaväreillä ja maustaa erilaisilla aromeilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?