Munattomat muffinit

Leivo helppotekoiset suklaiset muffinit ilman kananmunaa. Voit halutessasi kuorruttaa nämä appelsiininkuorella maustetut pikkuleivonnaiset.

10 kpl

25 minuuttia

Arviot (81 kpl)

Ainekset

3 dl piimää
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3 ½ dl vehnäjauhoja
½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
1 ½ dl perunajauhoja
2 tl ruokasoodaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 luomuappelsiinin kuoriraaste
¾ dl rypsiöljyä tai 75 g sulatettua voita tai margariinia

Pinnalle
2,5 dl Dansukker Tomusokeria

0,5 dl kaakaojauhetta
2 ½ rkl kahvia, maitoa tai vettä 

Ohjeet

Mittaa kulhoon piimä ja sokeri.

Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste ja rasva.

Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.

Valmista pinnalle halutessasi kuorrute:

Sekoita kaakaojauheen ja tomusokerin joukkoon kahvia, maitoa tai vettä, kunnes saat paksun, mutta levittyvän tahnan. Levitä tahna muffinien pinnalle. Tarjoa!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?