Hilloa
pakastemarjoista!

Tiesitkö, että pakastemarjoista on helppo tehdä hilloa. Se syntyy kätevästi jopa mikrossa.

Nauti raikkaista hilloista puuron kanssa, leivän päällä, kääretortun täytteenä tai vaikkapa viilin "silmänä". Valitse alla olevista resepteistä suosikkisi ja tee hyvää!

Hillo pakastemarjoista

Perusohje hillolle Luomuhillosokerilla

Vaniljainen mikropuolukkahillo pakastemarjoista

Pakastin tyhjäksi -hillo

Mansikka-omenahillo

Mansikka-passiohillo

Pikantti mansikka-kiivihillo

Pirteä vadelma-sitruunahillo

Kuningatarhillo mikroaaltouunissa

Näppärä mikrohillo

Tulinen vadelmahillo

Mansikka-greippimarmeladi

Mustaherukka-appelsiinihillo

Mansikka-anishillo

Sitruunainen vadelma-mustikkamarmeladi

Etikettiautomaatti

Tee helposti värikkäitä ja kuvioituja etikettejä ja paikkakortteja.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Tee itse aitoa simaa!

Skoolaa vappuna perinteisellä simalla – se valmistuu helposti ja edullisesti. Sima kannattaa tehdä jo viikko ennen vappua, niin se ehtii valmistua ajoissa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Hurmaa itse leivotulla

Maistuisiko hurmaava juustokakku kinuskikastikkeella tai viettelevä suklaa-appelsiinikakku? Kokeile rohkeasti Dansukkerin tummia sokereita ja siirappeja ja leivo muhkeita makuja!

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.