Sitruunainen vadelma-mustikkamarmeladi

Vadelma ja mustikka ovat perinteinen makupari marmeladissa, jota sitruuna raikastaa.

n. 4 dl valmista marmeladia

PT25M

20 minuuttia

Arviot (3 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g mustikoita (pakaste)
200 g vadelmia (pakaste)
½ luomusitruunan mehu
2 tl raastettua luomusitruunan kuorta
135 g (1,5 dl) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Mittaa kattilaan hieman sulaneet mustikat, vadelmat, sitruunan mehu ja kuoriraaste. Sekoita Hillo-marmeladisokeri joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen. Kerää pinnalle mahdollisesti muodostuva vaahto pois lusikalla. Purkita puhtaisiin purkkeihin ja säilytä jääkaapissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!