Näppärä mikrohillo

Mikrohillo on oiva resepti silloin, kun haluat vain pienen määrän hilloa nopeasti.

n. 2,5 dl

10 minuuttia

Arviot (204 kpl)

Ainekset

250 g (n. 5 dl) tuoreita tai pakastemarjoja

1 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria TAI
1,5 dl Dansukker Hillosokeria TAI
1,5 dl Dansukker Luomuhillosokeria TAI
0,75 dl Dansukker Minihillosokeria

Ohjeet

Pane (kohmeiset) marjat ja sokeri noin kahden litran vetoiseen, mikrouunin kestävään kulhoon. Kuumenna täydellä teholla (800 W) 6–8 minuuttia, kunnes sokeri on täysin sulanut ja seos kuplii. Sekoita kerran keittämisen keskivaiheessa ja lopuksi huolellisesti. Kuori mahdollinen vaahto pinnalta. Anna hillon jäähtyä, jolloin se kiinteytyy. Sekoita valmis hillo. Säilytä jääkaapissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!