Näppärä mikrohillo

Mikrohillo on oiva resepti silloin, kun haluat vain pienen määrän hilloa nopeasti.

n. 2,5 dl

PT10M

10 minuuttia

Arviot (248 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

250 g (n. 5 dl) tuoreita tai pakastemarjoja

1 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria TAI
1,5 dl Dansukker Hillosokeria TAI
1,5 dl Dansukker Luomuhillosokeria TAI
0,75 dl Dansukker Minihillosokeria

Ohjeet

Pane (kohmeiset) marjat ja sokeri noin kahden litran vetoiseen, mikrouunin kestävään kulhoon. Kuumenna täydellä teholla (800 W) 6–8 minuuttia, kunnes sokeri on täysin sulanut ja seos kuplii. Sekoita kerran keittämisen keskivaiheessa ja lopuksi huolellisesti. Kuori mahdollinen vaahto pinnalta. Anna hillon jäähtyä, jolloin se kiinteytyy. Sekoita valmis hillo. Säilytä jääkaapissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!