Mustaherukka-appelsiinihillo

Tuoreista tai pakastemustaherukoista keitettävä hillo maustetaan appelsiinilla.

PT40M

35 minuuttia

Arviot (25 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg mustaherukoita (tuore tai pakaste)
1 luomuappelsiinin kuoriraaste ja mehu
500 g Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Kuumenna appelsiinimehu, kuoriraaste ja (puolisulaneet) marjat kattilassa. Sekoita hillosokeri höyryävään seokseen, kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen 15 minuuttia. Ravistele kattilan sisältöä muutaman kerran keittämisen aikana tai sekoita kevyesti. Kuori vaahto. Jäähdytä vartti ja purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje huolellisesti. Säilytä viileässä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!