Ainekset
2 ps (à 200 g) pakastevadelmia
200 g (vajaa 2,5 dl) Dansukker Hillosokeria
3 rkl balsamietikkaa
ripaus cayennenpippuria
Ohjeet
Mittaa kohmeiset marjat ja muut ainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljalleen noin 5 minuuttia välillä sekoittaen. Purkita hillo puhtaaseen lasipurkkiin. Nauti hillo paahtoleivän kanssa. Toki tämän mainion hillon voi tehdä myös tuoreista vadelmista.
Resepti: Ruokatoimittaja Christina Aaltio / Hillosokeri 20 vuotta
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!