Pikantti mansikka-kiivihillo

Pikantti hillo pakastemansikoista maustetaan kiivillä, viherpippurilla ja sitruunankuorella.

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

500 g (1 l) viipaloituja mansikoita (pakasteena)
150 g kiiviä kuorittuna ja paloiteltuna
1 tl viherpippuria rouhittuna
1 tl luomusitruunan keltaista kuoriosaa raastettuna
300 g (n. 3,5 dl) Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Pane ainekset kattilaan, pakastemansikat osittain sulaneena. Kuumenna kevyesti sekoittaen kiehumispisteeseen. Keitä viisi minuuttia. Ravistele kattilaa tai sekoita hilloa välillä kiehumisen aikana. Nosta kattila liedeltä ja kuori vaahto pinnalta. Jäähdytä 15 minuuttia, sekoita välillä. Kaada hillo puhtaisiin, lämmitettyihin purkkeihin. Sulje ja säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.