Mansikka-greippimarmeladi

Maukas marmeladiyhdistelmä makeista mansikoista ja kirpeästä greipistä.

5–6 dl

25 minuuttia

Arviot (7 kpl)

Ainekset

1 iso luomugreippi tai -verigreippi
300 g (pakaste)mansikoita
500 g Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

1. Raasta greipin keltainen kuoriosa tai kuori se perunankuorimaveitsellä ja suikaloi pieneksi. Poista valkoinen kuoriosa veitsellä. Pilko hedelmäliha. Pane kuorisuikaleet ja hedelmäliha mehuineen kattilaan.

2. Paloittele mansikat ja lisää kattilaan hillosokerin kanssa. Kuumenna ja anna kiehua kevyesti poreillen 10–15 minuuttia. Sekoita välillä.

3. Kuori vaahto. Purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.