Mansikka-greippimarmeladi

Maukas marmeladiyhdistelmä makeista mansikoista ja kirpeästä greipistä.

5–6 dl

PT25M

25 minuuttia

Arviot (7 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 iso luomugreippi tai -verigreippi
300 g (pakaste)mansikoita
500 g Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

1. Raasta greipin keltainen kuoriosa tai kuori se perunankuorimaveitsellä ja suikaloi pieneksi. Poista valkoinen kuoriosa veitsellä. Pilko hedelmäliha. Pane kuorisuikaleet ja hedelmäliha mehuineen kattilaan.

2. Paloittele mansikat ja lisää kattilaan hillosokerin kanssa. Kuumenna ja anna kiehua kevyesti poreillen 10–15 minuuttia. Sekoita välillä.

3. Kuori vaahto. Purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!