Pakastin tyhjäksi -hillo - Dansukker

Pakastin tyhjäksi -hillo

noin 5 dl 15 minuuttia
Hillosokereilla teet helposti ja nopeasti pienen määrän hilloa pakastemarjoista ympäri vuoden. Katso pakastin tyhjäksi -hillon resepti.
Pakastin tyhjäksi -hillo
Arvioi: (13kpl)

Ainekset

  • 1 l pakastemarjoja
  • 250 g (3 dl) Dansukker Hillosokeria*

Maustamisvaihtoehtoja halutessasi:

  • - 1–2 oksaa tuoretta minttua, piparminttua tai rosmariinia
  • - kanelitanko tai tähtianis
  • - ripaus kardemummaa tai raastettua inkivääriä
  • - Dansukker Vaniljasokeria
  • - loraus konjakkia tai rommia

Pane osittain sulaneet pakastemarjat ja sokeri kattilaan ja mausta halutessasi (vaniljasokeri tai alkoholi vasta keittämisen jälkeen). Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia. Kovakuorisilla marjoilla keittoaika on 10–15 minuuttia. Kuori vaahto. Purkita ja säilytä viileässä, avattu purkki jääkaapissa.

 

*Vinkki:
Voit tehdä hillon myös Dansukker Hillo-marmeladisokerilla (kiinteämpi hillo, vähemmän sokeria) tai Minihillosokerilla (hieman löysempi hillo, vähiten sokeria). Käyttömäärät per 1 litra (500 g) pakastemarjoja:

1/2 pkt (165 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria TAI

1/2 pkt (125 g) Dansukker Minihillosokeria

Valmista hillo ylläolevan ohjeen mukaan. Säilytä hillo jääkaapissa.

 

Reseptin on laatinut

Dansukker

;