Ainekset
Taikina
5 kananmunaa
2 1/4 dl Dansukker Ruokokidesokeria
200 g margariinia
3 3/4 dl vehnäjauhoja
1 1/2 dl kauraleseitä
1 tl leivinjauhetta
2 tl jauhettua kanelia
Pinnalle
5–6 omenaa
1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl jauhettua kanelia
Ohjeet
Vatkaa kananmunat ja ruokokidesokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sulatettu, haaleaksi jäähdytetty margariini ja yhteen sekoitetut kuivat aineet munavaahtoon vuorotellen, koko ajan kevyesti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipannulle.
Pese omenat, kuori tarvittaessa ja poraa siemenkodat pois. Leikkaa omenat rinkuloiksi ja lado ne taikinan päälle. Ripottele ruokokidesokeri ja kaneli pinnalle. Paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoa hiukan jäähtyneenä, annospaloiksi leikattuna.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?