Ainekset
Taikina
5 kananmunaa
2 1/4 dl Dansukker Ruokokidesokeria
200 g margariinia
3 3/4 dl vehnäjauhoja
1 1/2 dl kauraleseitä
1 tl leivinjauhetta
2 tl jauhettua kanelia
Pinnalle
5–6 omenaa
1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl jauhettua kanelia
Ohjeet
Vatkaa kananmunat ja ruokokidesokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sulatettu, haaleaksi jäähdytetty margariini ja yhteen sekoitetut kuivat aineet munavaahtoon vuorotellen, koko ajan kevyesti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipannulle.
Pese omenat, kuori tarvittaessa ja poraa siemenkodat pois. Leikkaa omenat rinkuloiksi ja lado ne taikinan päälle. Ripottele ruokokidesokeri ja kaneli pinnalle. Paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoa hiukan jäähtyneenä, annospaloiksi leikattuna.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.