Ainekset
3–4 munaa
3 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
4 dl gluteenitonta jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
¾ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
1 dl rypsiöljyä tai sulatettua voita tai margariinia
1 ½ dl maitoa
Kuorrutus
300–400 g Dansukker Tomusokeria
2 rkl rypsiöljyä tai sulatettua voita tai margariinia
2 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
n. 4 rkl vahvaa kahvia
Päälle
2 isoa Daim-patukkaa (n. 100 g)
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita kevyesti. Sekoita lopuksi joukkoon rasva ja maito.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja levitä tasaiseksi. Paista 225-asteisen uunin keskiritilätasolla 12–15 minuuttia, kunnes pinta on kiinteä.
Valmista kuorrutus. Laita ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Lisää kahvia tarvittaessa, jotta saat levittyvän tahnan. Levitä kuorrute vielä lämpimän torttulevyn pintaan.
Rouhi Daim karkeaksi rouheeksi veitsellä työlaudalla. Ripottele rouhe kuorrutteen päälle. Anna jäähtyä hetki ja leikkaa annospaloiksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!