Gluteenittomat mokkapalat

Leivo herkulliset mokkapalat gluteenittomina - ne maistuvat kaikenikäisille.

uunipellillinen, noin 25 annospalaa

½ tuntia

Arviot (342 kpl)

Ainekset

3–4 munaa
3 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
4 dl gluteenitonta jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
¾ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
1 dl rypsiöljyä tai sulatettua voita tai margariinia
1 ½ dl maitoa

Kuorrutus
300–400 g Dansukker Tomusokeria
2 rkl rypsiöljyä tai sulatettua voita tai margariinia
2 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
n. 4 rkl vahvaa kahvia

Päälle
2 isoa Daim-patukkaa (n. 100 g) 

Ohjeet

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita kevyesti. Sekoita lopuksi joukkoon rasva ja maito.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja levitä tasaiseksi. Paista 225-asteisen uunin keskiritilätasolla 12–15 minuuttia, kunnes pinta on kiinteä.

Valmista kuorrutus. Laita ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Lisää kahvia tarvittaessa, jotta saat levittyvän tahnan. Levitä kuorrute vielä lämpimän torttulevyn pintaan.

Rouhi Daim karkeaksi rouheeksi veitsellä työlaudalla. Ripottele rouhe kuorrutteen päälle. Anna jäähtyä hetki ja leikkaa annospaloiksi.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.