Rouhea marjapiirakka mustikoista - Dansukker

Rouhea marjapiiras

uunipellillinen (noin 25 palaa) 45 minuuttia
Ruisleseet ja tumma muscovadosokeri antavat mehevää makua marjapiirakalle, johon voit käyttää tuoreita tai pakastemarjoja mielesi mukaan.
Rouhea marjapiiras
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 4 kananmunaa
  • 1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl ruisrouhetta (tai leseitä tai kaurahiutaleita)
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 dl maitoa tai hedelmämehua
  • 3/4 dl rypsiöljyä
  • n. 1 l tuoreita tai pakastemarjoja

Lisäksi

  • 2 dl vispikermaa tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • 1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • kardemummaa

Vaahdota munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä lopuksi maito tai hedelmämehu ja rypsiöljy. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja levitä taikina siihen tasaisesti. Ripottele pinnalle marjat. Paista 225 asteessa keskiritilätasolla 10–15 minuuttia.

Tarjoa lisäksi vaahdotettua kermaa, jonka maustat sokerilla, vaniljasokerilla ja ripauksella kardemummaa.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;