Ainekset
4 kananmunaa
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 dl ruisrouhetta (tai leseitä tai kaurahiutaleita)
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa tai hedelmämehua
3/4 dl rypsiöljyä
n. 1 l tuoreita tai pakastemarjoja
Lisäksi
2 dl vispikermaa tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
kardemummaa
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä lopuksi maito tai hedelmämehu ja rypsiöljy. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja levitä taikina siihen tasaisesti. Ripottele pinnalle marjat. Paista 225 asteessa keskiritilätasolla 10–15 minuuttia.
Tarjoa lisäksi vaahdotettua kermaa, jonka maustat sokerilla, vaniljasokerilla ja ripauksella kardemummaa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.