Ainekset
4 kananmunaa
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 dl ruisrouhetta (tai leseitä tai kaurahiutaleita)
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa tai hedelmämehua
3/4 dl rypsiöljyä
n. 1 l tuoreita tai pakastemarjoja
Lisäksi
2 dl vispikermaa tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
kardemummaa
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä lopuksi maito tai hedelmämehu ja rypsiöljy. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja levitä taikina siihen tasaisesti. Ripottele pinnalle marjat. Paista 225 asteessa keskiritilätasolla 10–15 minuuttia.
Tarjoa lisäksi vaahdotettua kermaa, jonka maustat sokerilla, vaniljasokerilla ja ripauksella kardemummaa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?