Ainekset
200 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
4 dl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
3 kananmunaa
6 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl kanelia
½ tl suolaa
1 dl maitoa
Kuorrutus
100 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
4 rkl Dansukker Tummaa siirappia
2 rkl kaakaojauhetta
Koristeeksi
2 dl pekaanipähkinöitä
Ohjeet
1. Vatkaa huoneenlämpöinen rasva fariinisokerin kanssa vaahdoksi. Lisää joukkoon yksitellen kananmunat välillä huolella sekoittaen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne maidon kanssa vuorotellen taikinaan. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
2. Valuta seos leivinpaperilla vuorattuun noin 25 x 33 cm kokoiseen uunivuokaan tai -pellille. Paista 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Nosta jäähtymään ritilän päälle.
3. Vaahdota keskenään huoneenlämpöinen rasva ja tuorejuusto sekä tomusokeri, siirappi ja siivilöity kaakaojauhe tasaiseksi kreemiksi.
4. Levitä kreemi tasaisesti kakkupohjan päälle. Paahda pähkinöitä hieman kuivalla pannulla ja ripottele levyn pinnalle. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa siman kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.