Fariiniruudut

Mehevä fariinisokerileivonnainen, joka kuorrutetaan tuorejuustokreemillä.

noin 20 kpl

PT55M

1 tunti

Arviot (42 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
4 dl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
3 kananmunaa
6 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl kanelia
½ tl suolaa
1 dl maitoa

Kuorrutus
100 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
4 rkl Dansukker Tummaa siirappia
2 rkl kaakaojauhetta

Koristeeksi
2 dl pekaanipähkinöitä

Ohjeet

1. Vatkaa huoneenlämpöinen rasva fariinisokerin kanssa vaahdoksi. Lisää joukkoon yksitellen kananmunat välillä huolella sekoittaen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne maidon kanssa vuorotellen taikinaan. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

2. Valuta seos leivinpaperilla vuorattuun noin 25 x 33 cm kokoiseen uunivuokaan tai -pellille. Paista 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Nosta jäähtymään ritilän päälle.

3. Vaahdota keskenään huoneenlämpöinen rasva ja tuorejuusto sekä tomusokeri, siirappi ja siivilöity kaakaojauhe tasaiseksi kreemiksi.

4. Levitä kreemi tasaisesti kakkupohjan päälle. Paahda pähkinöitä hieman kuivalla pannulla ja ripottele levyn pinnalle. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa siman kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?