Ainekset
4 munaa
1 pkt (500 g) Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
6 dl piimää
1 rkl inkivääriä
1 1/2 rkl kardemummaa
2 tl neilikkaa
1 1/2 rkl kanelia
11 dl vehnäjauhoja
1 rkl soodaa
200 g sulatettua voita tai margariinia
2 dl jäisiä puolukoita tai puolukkahilloa
Kuorrutus
400 g (kevyt)tuorejuustoa, esim. Philadelphia
4 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
jäisiä puolukoita
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi. Lisää piimä. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Lisää voi ja puolukat, sekoita ja kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille.
Paista 175-asteisen uunin keskiosassa noin 25 minuuttia, tarkista kypsyys.
Sekoita kuorrutteen ainekset ja levitä jäähtyneen kakun päälle. Leikkaa ruuduiksi ja koristele puolukoilla juuri ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.