Ainekset
4 munaa
1 pkt (500 g) Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
6 dl piimää
1 rkl inkivääriä
1 1/2 rkl kardemummaa
2 tl neilikkaa
1 1/2 rkl kanelia
11 dl vehnäjauhoja
1 rkl soodaa
200 g sulatettua voita tai margariinia
2 dl jäisiä puolukoita tai puolukkahilloa
Kuorrutus
400 g (kevyt)tuorejuustoa, esim. Philadelphia
4 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
jäisiä puolukoita
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi. Lisää piimä. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Lisää voi ja puolukat, sekoita ja kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille.
Paista 175-asteisen uunin keskiosassa noin 25 minuuttia, tarkista kypsyys.
Sekoita kuorrutteen ainekset ja levitä jäähtyneen kakun päälle. Leikkaa ruuduiksi ja koristele puolukoilla juuri ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?