Toffeepalat

Tuorejuustolla, maitosuklaalla ja toffeepaloilla kuorrutettu herkkupellillinen

PT25M

30 minuuttia

Arviot (86 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 munaa
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
4 dl vehnäjauhoja
1/2 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
1 dl ruokaöljyä
1 1/2 dl maitoa
Kuorrute
100 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g maitosuklaata
1/2 dl maitoa tai kermaa
50–70 g pehmeää toffeeta paloiteltuna
Koristeeksi
pehmeitä toffeekaramelleja

Ohjeet

Vaahdota munat ja sokerit kuohkeaksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä lopuksi öljy ja maito. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Sulata paloiteltu suklaa esimerkiksi mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä noin kahden minuutin ajan. Sekoita välillä, jotta suklaa ei pala.

Sekoita suklaa tuorejuuston joukkoon, ohenna kermalla tai maidolla. Sekoita joukkoon paloitellut toffeepalat. Levitä seos kypsän torttulevyn pintaan. Koristele paloitelluilla toffeekaramelleilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?