Kanelibrowniet

Suklaisessa brownietaikinassa on mausteena maapähkinävoita ja kanelisokeria.

12 palaa

PT40M

45 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (44 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

150 g tummaa suklaata
100 g voita
4 rkl maapähkinävoita
3 munaa
1 ½ dl Dansukker Talous- tai Ruokokidesokeria
½ dl Dansukker Kanelisokeria
2 dl vehnäjauhoja
½ dl kaakaojauhetta

Pinnalle

1,5 dl Dansukker Tomusokeria

1 rkl kaakaojauhetta
tilkka vettä

Ohjeet

Paloittele suklaa ja voi. Sulata ainekset mikroaaltouunissa tai vesihaudekattilassa. Lisää maapähkinävoi. Anna jäähtyä.

Sekoita kanelisokeri, vehnäjauhot ja kaakaojauhe keskenään. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää jäähtynyt suklaaseos varovasti käännellen munavaahtoon. Lisää jauhoseos ja sekoita tasainen taikina. Kaada taikina kulmikkaaseen leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa puolisen tuntia. Anna jäähtyä. Anna kakun jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Sekoita kaakaojauhe ja tomusokeri vesitilkkaan ja korista pinta seoksella. Leikkaa neliöiksi.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!