Kanelibrowniet

Suklaisessa brownietaikinassa on mausteena maapähkinävoita ja kanelisokeria.

12 palaa

PT40M

45 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (44 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

150 g tummaa suklaata
100 g voita
4 rkl maapähkinävoita
3 munaa
1 ½ dl Dansukker Talous- tai Ruokokidesokeria
½ dl Dansukker Kanelisokeria
2 dl vehnäjauhoja
½ dl kaakaojauhetta

Pinnalle

1,5 dl Dansukker Tomusokeria

1 rkl kaakaojauhetta
tilkka vettä

Ohjeet

Paloittele suklaa ja voi. Sulata ainekset mikroaaltouunissa tai vesihaudekattilassa. Lisää maapähkinävoi. Anna jäähtyä.

Sekoita kanelisokeri, vehnäjauhot ja kaakaojauhe keskenään. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää jäähtynyt suklaaseos varovasti käännellen munavaahtoon. Lisää jauhoseos ja sekoita tasainen taikina. Kaada taikina kulmikkaaseen leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa puolisen tuntia. Anna jäähtyä. Anna kakun jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Sekoita kaakaojauhe ja tomusokeri vesitilkkaan ja korista pinta seoksella. Leikkaa neliöiksi.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?