Ainekset
150 g tummaa suklaata
100 g voita
4 rkl maapähkinävoita
3 munaa
1 ½ dl Dansukker Talous- tai Ruokokidesokeria
½ dl Dansukker Kanelisokeria
2 dl vehnäjauhoja
½ dl kaakaojauhetta
Pinnalle
1,5 dl Dansukker Tomusokeria
1 rkl kaakaojauhetta
tilkka vettä
Ohjeet
Paloittele suklaa ja voi. Sulata ainekset mikroaaltouunissa tai vesihaudekattilassa. Lisää maapähkinävoi. Anna jäähtyä.
Sekoita kanelisokeri, vehnäjauhot ja kaakaojauhe keskenään. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää jäähtynyt suklaaseos varovasti käännellen munavaahtoon. Lisää jauhoseos ja sekoita tasainen taikina. Kaada taikina kulmikkaaseen leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa puolisen tuntia. Anna jäähtyä. Anna kakun jähmettyä yön yli jääkaapissa.
Sekoita kaakaojauhe ja tomusokeri vesitilkkaan ja korista pinta seoksella. Leikkaa neliöiksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?