Ainekset
50 g voita
2 dl maitoa
4 kananmunaa
3 dl Dansukker Taloussokeria
4 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
Kuorrutus
125 g voita
100 g kookoshiutaleita
2 1/2 dl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
1/2 dl maitoa
Ohjeet
Kiehauta voi ja maito, jätä jäähtymään. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri ja kääntele taikinan joukkoon. Lisää myös voi-maitoseos. Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille (30 × 40 cm). Paista uunin keskitasolla
200 °C:ssa noin 20 minuuttia.
Kiehauta kuorrutuksen aineet kattilassa. Levitä seos paistetun pohjan päälle ja jatka paistamista 225 °C:ssa noin 5 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?