Tanskalainen unelmakakku

Tanskan suosituin leivonnainen lienee kookostoscalla kuorrutettu Drømmekage eli unelmakakku.

PT40M

45 minuuttia

Arviot (138 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

50 g voita
2 dl maitoa
4 kananmunaa
3 dl Dansukker Taloussokeria
4 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
Kuorrutus
125 g voita
100 g kookoshiutaleita
2 1/2 dl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
1/2 dl maitoa

Ohjeet

Kiehauta voi ja maito, jätä jäähtymään. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri ja kääntele taikinan joukkoon. Lisää myös voi-maitoseos. Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille (30 × 40 cm). Paista uunin keskitasolla
200 °C:ssa noin 20 minuuttia.

Kiehauta kuorrutuksen aineet kattilassa. Levitä seos paistetun pohjan päälle ja jatka paistamista 225 °C:ssa noin 5 minuuttia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?