Ainekset
50 g voita
2 dl maitoa
4 kananmunaa
3 dl Dansukker Taloussokeria
4 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
Kuorrutus
125 g voita
100 g kookoshiutaleita
2 1/2 dl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
1/2 dl maitoa
Ohjeet
Kiehauta voi ja maito, jätä jäähtymään. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri ja kääntele taikinan joukkoon. Lisää myös voi-maitoseos. Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille (30 × 40 cm). Paista uunin keskitasolla
200 °C:ssa noin 20 minuuttia.
Kiehauta kuorrutuksen aineet kattilassa. Levitä seos paistetun pohjan päälle ja jatka paistamista 225 °C:ssa noin 5 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.