Avokadojäätelö

Pehmeä avokado maistuu mainiolta itse tehdyssä kermaisessa jäätelössä.

8–10 annosta

5 tuntia

Arviot (91 kpl)

Ainekset

4 munankeltuaista
3 dl Dansukker Tomusokeria
½ l kuohukermaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 avokadoa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 sitruunan mehu

Ohjeet

1. Vatkaa keltuaiset ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa toisessa kulhossa kerma ja vaniljasokeri kiinteäksi vaahdoksi.

2. Kuori avokadot ja poista kivet. Soseuta avokadot ja sekoita joukkoon glukoosisiirappi ja sitruunamehu. Lisää seos keltuaisvaahtoon. Kääntele lopuksi seokseen kermavaahto.

3. Kaada vuokaan ja laita pakastimeen vähintään neljäksi tunniksi.

Vinkki!
Tarjoa mansikoiden tai hedelmäpalojen kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!