Ainekset
1 levy (170 g) tummaa moussetäytteistä suklaata
15 kpl rapeita karpalo-kaurakeksejä
3 dl kuohukermaa
400 g turkkilaista jogurttia
2,5 dl Dansukker Tomusokeria
0,5 dl kaakaojauhetta
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
½ dl Dansukker Tummaa Siirappia
Ohjeet
Rouhi suklaa ja keksit karkeaksi.
Vaahdota kerma.
Sekoita jogurtti, kaakaojauhe, tomusokeri, glukoosisiirappi ja vaniljasokeri hyvin, lisää kermavaahto huolettomasti sekoittaen joukkoon. Kaada kolmasosa seoksesta pakastimen kestävään astiaan, levitä kolmasosa keksi- ja suklaarouheesta päälle ja valuta siirappiraidat rouheen päälle. Tee loput kerrokset samoin.
Peitä astia kannella tai kelmulla, pane pakastimeen ainakin vuorokaudeksi.
Ota jäätelö noin 15 minuutiksi huoneenlämpöön ennen annoksien kauhomista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!