Ainekset
400 g mustikoita, vadelmia tai karhunvatukoita
1 dl Dansukker Taloussokeria
4 keltuaista
1 1/2 dl maitoa
2 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
Koristeluun
100 g tummaa tai valkosuklaata
Ohjeet
1. Pane huuhdotut marjat kattilaan, lisää 1/2 dl sokeria ja keitä noin 3 minuuttia. Kaada seos tiheän siivilän läpi kulhoon (vain mehu käytetään).
2. Vatkaa keltuaiset ja loput sokerista vaahdoksi.
3. Kiehauta maito, kerma ja glukoosisiirappi. Vatkaa keltuais-sokeriseos maitoseokseen. Lisää joukkoon marjamehu. Siivilöi seos ja anna jäähtyä.
4. Jaa seos jäätelömuotteihin ja pakasta vähintään viisi tuntia.
5. Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä. Koristele jäätelöpuikot suklaalla ja anna jähmettyä pakastimessa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!