Marjajäätelöpuikot

Itse tehdyt jäätelöpuikot saavat marjoista kauniin värin ja hyvän maun. Tee suklaasta pinnalle hieno koristelu.

6–8 kpl

PT25M

30 minuuttia + pakastus 5 tuntia

Arviot (79 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

400 g mustikoita, vadelmia tai karhunvatukoita
1 dl Dansukker Taloussokeria
4 keltuaista
1 1/2 dl maitoa
2 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
Koristeluun
100 g tummaa tai valkosuklaata

Ohjeet

1. Pane huuhdotut marjat kattilaan, lisää 1/2 dl sokeria ja keitä noin 3 minuuttia. Kaada seos tiheän siivilän läpi kulhoon (vain mehu käytetään).

2. Vatkaa keltuaiset ja loput sokerista vaahdoksi.

3. Kiehauta maito, kerma ja glukoosisiirappi. Vatkaa keltuais-sokeriseos maitoseokseen. Lisää joukkoon marjamehu. Siivilöi seos ja anna jäähtyä.

4. Jaa seos jäätelömuotteihin ja pakasta vähintään viisi tuntia.

5. Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä. Koristele jäätelöpuikot suklaalla ja anna jähmettyä pakastimessa.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!