Daim-jäätelö

Helppo perusjäätelö, jossa ainekset vaahdotetaan ja vaahdot yhdistetään.

4–8 annosta annoksen koosta riippuen

4–6 tuntia

Arviot (118 kpl)

Ainekset

2 munaa
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 ½ dl vispi- tai kuohukermaa
2 isoa Daim-patukkaa (noin 100 g)
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Vaahdota munat ja glukoosisiirappi kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Rouhi Daim-patukat karkeaksi rouheeksi veitsellä työlaudalla. Yhdistä vaahdot ja lisää joukkoon suklaarouhe ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi ja nosta kulho kelmulla tai foliolla suojattuna pakastimeen. Anna jäätyä 4–6 tuntia. Vatkaa seosta mielellään muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa. Pyöritä jäätelöstä palloja ja nauti!

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!