Kepeä päätös aterialle
Joulun ja muiden juhlapyhien herkuttelujen tai tuhdin aterian päätteeksi kaipaa hieman keveämpiä ja raikkaampia jälkiruokia. Kotimaisista marjoista ja värikkäistä hedelmistä taiot helposti kaunista ja maukasta tarjottavaa arkeen ja juhlaan.
Kepeä marjavaahto
Hedelmä-marjamalja
Mustaherukkasorbetti
Jälkiruokahyytelö
Raikas hedelmäsalaatti
Hyvä marjakiisseli
Appelsiinirahka
Kolmen marjan vispipuuro
Kevyt viinimarja-minttuvaahto
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.
Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?