Ainekset
6 dl vettä
2 dl marjoja (mustikoita, punaherukoita tms.)
1-1,5 dl Dansukker Taloussokeria tai Ruokokidesokeria
0,5 dl vettä
3 rkl perunajauhoja
Valmiin kiisselin joukkoon
4-5 dl pakastemarjoja maun mukaan
Pinnalle
1-2 rkl Dansukker Taloussokeria
Ohjeet
Keitä vettä, marjoja ja sokeria 2–3 minuuttia. Ota kattila pois liedeltä. Sekoita kylmän veden joukkoon perunajauhot ja kaada seos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen kattilaan. Nosta kattila takaisin liedelle ja anna kiehahtaa. Ripottele jäiset marjat laakeaan tarjoiluastiaan ja kaada kiisseli päälle. Ripottele pinnalle sokeria kuortumisen estämiseksi. Tarjoa jälkiruokana tai välipalana sellaisenaan tai maidon/kermavaahdon kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?