Kepeä marjavaahto

Kepeään marjajälkiruokaan tarvitset munanvalkuaisia ja kohmeisia marjoja.

2–4 annosta

PT10M

10 minuuttia

Arviot (44 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 munanvalkuaista
1 rkl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2–3 dl kohmeisia marjoja

Ohjeet

Vaahdota valkuaiset puhtaassa ja kuivassa kulhossa valkoiseksi vaahdoksi. Lisää tomusokeri voimakkaasti vatkaten. Lisää vaniljasokeri ja kohmeiset marjat ja vatkaa, kunnes marjat hajoavat hieman. Jaa annoskulhoihin ja tarjoa heti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!