Kepeä marjavaahto

Kepeään marjajälkiruokaan tarvitset munanvalkuaisia ja kohmeisia marjoja.

2–4 annosta

10 minuuttia

Arviot (43 kpl)

Ainekset

2 munanvalkuaista
1 rkl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2–3 dl kohmeisia marjoja

Ohjeet

Vaahdota valkuaiset puhtaassa ja kuivassa kulhossa valkoiseksi vaahdoksi. Lisää tomusokeri voimakkaasti vatkaten. Lisää vaniljasokeri ja kohmeiset marjat ja vatkaa, kunnes marjat hajoavat hieman. Jaa annoskulhoihin ja tarjoa heti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!