Hedelmä-marjamalja

Monille sopiva helppo jälkiruoka hedelmistä ja tuoreista tai pakastemarjoista.

6 annosta

1 tunti

Arviot (2 kpl)

Ainekset

yhteensä noin 6 dl hedelmäpaloja ja marjoja
3 ½–4 dl vettä
1 dl Dansukker Hyytelösokeria

Ohjeet

Jaa hedelmäpalat ja tuoreet tai jäiset marjat jälkiruoka-annosastioihin. Kiehauta vesi, lisää hyytelösokeri vähitellen koko ajan sekoittaen, kunnes liemi kirkastuu. Kaada kuuma liemi hitaasti hedelmien/marjojen päälle. Hyydytä hetki. Jäähdytä jääkaapissa ennen tarjoilua.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!