Hedelmä-marjamalja

Monille sopiva helppo jälkiruoka hedelmistä ja tuoreista tai pakastemarjoista.

6 annosta

1 tunti

Arviot (2 kpl)

Ainekset

yhteensä noin 6 dl hedelmäpaloja ja marjoja
3 ½–4 dl vettä
1 dl Dansukker Hyytelösokeria

Ohjeet

Jaa hedelmäpalat ja tuoreet tai jäiset marjat jälkiruoka-annosastioihin. Kiehauta vesi, lisää hyytelösokeri vähitellen koko ajan sekoittaen, kunnes liemi kirkastuu. Kaada kuuma liemi hitaasti hedelmien/marjojen päälle. Hyydytä hetki. Jäähdytä jääkaapissa ennen tarjoilua.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?