Kolmen marjan vispipuuro

Marjainen vispipuuro on perinteinen herkku, joka sopii jälkiruoaksi tai välipalaksi.

1 tunti

Arviot (0 kpl)

Ainekset

5 dl mustaherukoita, vadelmia ja mustikoita
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 l vettä
1 1/2 dl mannaryynejä
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Mittaa marjat, sokeri ja vesi kattilaan. Keitä 10–15 minuuttia, kunnes marjojen kuoret ovat vaalentuneet ja väri irronnut nesteeseen. Voit siivilöidä halutessasi marjat pois. Laita kuuma mehu takaisin kattilaan. Lisää mannaryynit vähän kerrallaan höyryävään nesteeseen koko ajan sekoittaen. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin kymmenen minuuttia välillä sekoittaen. Mausta jäähtynyt puuro vaniljasokerilla ja vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella. Tarjoa maidon ja sokerin kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa

Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.