Ainekset
800 g kohmeisia marjoja (esimerkiksi mansikoita, mustikoita, vadelmia, mustaherukoita)
1/2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1/2 dl luomuappelsiinista puristettua mehua
1/2 tl luomuappelsiinin kuoriraastetta
50 g halvaa
Ohjeet
Laita jäiset marjat tarjoilukulhoon. Mittaa kasariin siirappi, appelsiinista puristettua mehua ja hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste. Kiehauta liemi ja kaada marjojen joukkoon, anna maustua noin tunti.
Ripottele pinnalle murustettua halvaa. Tarjoa lisäksi halutessasi vaahdotettua kermaa tai vaniljakastiketta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!