Ainekset
5–6 dl vettä
1 1/2 dl Dansukker Hyytelösokeria
n. 6 dl tuoreita tai pakastemarjoja
Ohjeet
Annostele marjat jälkiruokamaljoihin. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää hyytelösokeri vähitellen koko ajan hyvin sekoittaen, kunnes liemi kirkastuu. Kaada kuuma liemi hitaasti marjojen päälle. Hyydytä jääkaapissa. Tarjoa jälkiruokana sellaisenaan tai kermavaahdon kera.
Vinkki!
Lisäämällä hyytelöliemeen pienen tilkan marjamehua saat hyytelöön kauniin värin.
Lisää herkullista makua saat maustamalla hyytelöliemen liköörillä tai konjakilla.
Halutessasi voit käyttää marjojen sijasta hedelmäpaloja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut
Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?