Raikas hedelmäsalaatti

Tuoreilla mansikoilla ryyditetty raikas hedelmäsalaatti tarjotaan koverretusta melonista.

noin 4 annosta

PT25M

20 minuuttia

Arviot (6 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 isohko cantaloupemeloni
2 dl tummia rypäleitä
2 banaania
2 kiiviä
1–2 dl (tuoreita) mansikoita
1/2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Leikkaa melonista "kansi." Leikkaa melonin pohjasta pieni viipale kuorta, jotta meloni pysyy pystyssä. Varo leikkaamasta liian paljon, ettei pohjaan tule reikää. Poista siemenet lusikalla ja koverra hedelmäliha. Paloittele koverrettu meloni sopiviksi suupaloiksi. Viipaloi banaanit, kuutioi kiivit ja paloittele mansikat. Sekoita ainekset pestyjen viinirypäleiden kanssa ja mausta vaniljasokerilla ja siirapilla. Laita hedelmät melonikulhoon ja nosta tarjolle. Tarjoa lisäksi halutessasi vaniljahalvaa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.