Raikas hedelmäsalaatti

Tuoreilla mansikoilla ryyditetty raikas hedelmäsalaatti tarjotaan koverretusta melonista.

noin 4 annosta

PT25M

20 minuuttia

Arviot (6 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 isohko cantaloupemeloni
2 dl tummia rypäleitä
2 banaania
2 kiiviä
1–2 dl (tuoreita) mansikoita
1/2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Leikkaa melonista "kansi." Leikkaa melonin pohjasta pieni viipale kuorta, jotta meloni pysyy pystyssä. Varo leikkaamasta liian paljon, ettei pohjaan tule reikää. Poista siemenet lusikalla ja koverra hedelmäliha. Paloittele koverrettu meloni sopiviksi suupaloiksi. Viipaloi banaanit, kuutioi kiivit ja paloittele mansikat. Sekoita ainekset pestyjen viinirypäleiden kanssa ja mausta vaniljasokerilla ja siirapilla. Laita hedelmät melonikulhoon ja nosta tarjolle. Tarjoa lisäksi halutessasi vaniljahalvaa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?