Muhkeaa makua
Muscovadolla
Upean täyteläinen Dansukker Tumma Muscovado on kostea, raakaruokosokerista valmistettu voimakasarominen sokeri. Sen lakritsinen maku tuo uudenlaista herkullisuutta joulutarjottaviin.
Kinuskinen muscovadokakku
Suklaa-viikunakakku
Brownies-pikkukuuset
Mehevä suklaa-taatelikakku
Jouluinen jälkiruokakastike
Muscovadovanukas sokerikuorrutettujen pähkinöiden kera
Muscovadomarengit
Kinuskileivospalat
Puolukka-muscovadotoffee
Suklaa-vadelmakakku
Jouluiset suklaapallot
Paahdetut muscovadomantelit
Lue lisää Muscovadosokerista
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.