Muhkeaa makua
Muscovadolla

Upean täyteläinen Dansukker Tumma Muscovado on kostea, raakaruokosokerista valmistettu voimakasarominen sokeri. Sen lakritsinen maku tuo uudenlaista herkullisuutta joulutarjottaviin.

Kinuskinen muscovadokakku

Suklaa-viikunakakku

Brownies-pikkukuuset

Mehevä suklaa-taatelikakku

Jouluinen jälkiruokakastike

Muscovadovanukas sokerikuorrutettujen pähkinöiden kera

Muscovadomarengit

Kinuskileivospalat

Puolukka-muscovadotoffee

Suklaa-vadelmakakku

Jouluiset suklaapallot

Paahdetut muscovadomantelit

Lue lisää Muscovadosokerista

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?