Muhkeaa makua
Muscovadolla
Upean täyteläinen Dansukker Tumma Muscovado on kostea, raakaruokosokerista valmistettu voimakasarominen sokeri. Sen lakritsinen maku tuo uudenlaista herkullisuutta joulutarjottaviin.
Kinuskinen muscovadokakku
Suklaa-viikunakakku
Brownies-pikkukuuset
Mehevä suklaa-taatelikakku
Jouluinen jälkiruokakastike
Muscovadovanukas sokerikuorrutettujen pähkinöiden kera
Muscovadomarengit
Kinuskileivospalat
Puolukka-muscovadotoffee
Suklaa-vadelmakakku
Jouluiset suklaapallot
Paahdetut muscovadomantelit
Lue lisää Muscovadosokerista
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.